Allergieën

Heb je wel eens last van een allergie?

Bultjes? Eczeem? Benauwdheid? Niezen? Jeuk? Pijn? Verkoudheid? Buikpijn? Diarree? Hoofdpijn? Moeheid? Algehele malaise?

Misschien is een uitgebreide voedingstest dan iets voor jou?
Of toch minstens de 5 basisstoffen...
Allergieën komen steeds vaker voor. Een zwakker immuunsysteem, meer vervuiling, meer E-nummers (kleurstoffen, smaakstoffen, bv E621) in de voeding, tekorten door slechtere voeding, stress, veelvuldige prikkels, vaccinaties, elektrosmog. Wie zal het zeggen?
 
NAETTAT,  zijn beide allergiecorrecties met een goed geslaagde aanpak om allergieën of intoleranties te elimineren. Sinds 2000 wordt deze techniek van allergie-correctie in de praktijk in Gilze met succes toegepast. De basis is NAET met daaraan toegevoegd extra technieken ter versterking van het immuunsysteem en het loskoppelen van eventuele emoties gelinkt aan de stof(fen). De toevoeging van de Allergie correcties van Wayne Topping en zijn Quick ready reference zorgt voor een nog completere aanpak.
 
De eerste sessies richt ik me op de 5 grote basis allergieën waar wij als Westerse mens last van hebben, namelijk: eimix, calcium, Vitamine C, Vitamine B-complex en suiker. Daarna kunnen we groepen aanpakken, zoals: granen (tarwe, gluten, haver, gerst,...) of een melk/lactose-groep (melk, boter, kaas, yoghurt, room,...); pollen (grassen of bomen). De kunst is eigenlijk om met zo weinig mogelijk sessies zoveel mogelijk resultaat te boeken. Al neemt het al gauw een drietal behandelingen in beslag.
Een geplaatst artikel in het tijdschrift van BvK, beroepsvereniging voor kinesiologie (download)
 
Denk je dat je ergens overgevoelig voor bent, maar je twijfelt nog? Een simpele manier om te kijken of dat zo is, is het volgen van een eliminatie dieet. Gebruik dat product eens heel consequent 1 week niet, nergens in, ook niet een klein beetje, geen spoortje! Normaal gesproken is een voedingsmiddel maximaal 4 dagen in ons lichaam, als je iets dus een week kunt laten, merk je mogelijk een verandering. Baat het niet, dan schaadt het niet. Probeer het eens en laat je verrassen!!

De andere technieken die ik hiervoor kan inzetten  zijn divers: gesprekken, Kinesiologie, modes, LEAP, NEP, SIPS, Stress ReleaseTouch for HealthVoeding als ondersteuning, en datgene wat nodig is...

Dieet Basis 5

Bekijk snel wat je wel en niet mag eten na de allergiebehandeling. Dieet Basis 5

Afspraak online praktijkbegeleiding

Afspraak inplannen?
klik hier
het kan op een dinsdag- of donderdagavond in overleg praktijkbegeleiding

Ervaringen van clienten

Jeuk en uitslag

N.A.E.T therapie voor ongelovigen ;-)
Onze zoon had al een zo’n 6 jaar hevig jeukende felrode uitslag over z’n hele lichaam na het eten van kruidnoten en speculaas(kruiden), waar we toevallig achterkwamen doordat we anti- allergiemedicijnen alleen in de Sinterklaastijd hard nodig hadden, en toen stuk voor stuk het speciaal in die tijd gebruikelijke snoepgoed op hem testten. Nou ja, geen probleem, die gewoon vermijden en een alternatief voor die korte periode verzinnen. Tot dat hij ook erg allergisch reageerde op zuivel, toen ook kruiden (maar ja, welke nu dan weer??) Tja, toen werd het dus een probleem, iets wat je niet vinden kunt, kun je ook niet vermijden…. Ondertussen stond hij ook niet alleen onder de jeukende uitslag, maar ook kreeg hij tics zoals rollen met z’n ogen en enorme driftbuien, echt een onhoudbare situatie!

De huisarts gaf ten einde raad maar prednison, wat er weliswaar voor zorgde dat de uitslag verdween, maar hij werd er nog agressief van ook! Lees meer....

Kattenallergie

Hallo,

Bij deze wou ik even melden dat ik goed gereageerd heb op de behandelingen tegen de kattenallergie. Uiteindelijk kan ik na drie keer komen (1 maal Vitamine C, 1 maal op katten en 1 maal op katten met het ademhalingsstelsel) weer gewoon bij katten zijn.

Mijn gevoeligheid op de ogen is verdwenen, ik kan weer goed ademen en de kinderen zijn blij dat we weer een huisdier hebben! Bedankt!

Anoniem
Breda 

Allergievrij?

Hiermee wil ik reageren op het artikel Allergievrij met de NAET therapie dat verscheen in GG7 van 2003. Ademloos heb ik het verhaal van X gelezen op een van de warme zomeravonden van afgelopen zomer. Toen ik het gelezen had, had ik kippenvel. Ik heb het vervolgens nog eens gelezen en ook mijn man het artikel laten lezen. Het leek wel of het over onze zoon J. ging. Het was een zelfde verhaal. Alleen J. was toen 1½ jaar en niet 3, net als X. Ik heb contact gezocht met Ray Rosekrans. Hij raadde me aan zo snel mogelijk met de therapie te starten. We hebben contact opgenomen met een therapeute bij ons in de buurt, Ingrid van Niekerk. J. is tussen begin oktober en half november 2003 vier keer behandeld. Sindsdien is J. allergievrij! Geen diëten meer, geen klachten meer, het is een heel ander kind.

U zult begrijpen dat ik de NAET therapie een warm hart toedraag en vind, dat er veel meer bekendheid aan deze therapie moet worden gegeven. Vandaar dat ik u hierbij ons verhaal stuur. Misschien wilt u dit of een gedeelte hiervan plaatsen in uw blad. Ik hoop van wel. Het kan zo veel mensen en vooral de kinderen helpen! Het is nogal een relaas, vandaar dat ik het als bijlage bij dit schrijven heb gevoegd. Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk te allen tijde contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, I.J.