Allergie voor dieren

Hou je van honden, maar begin je te niezen als je in de buurt bent? Of krijg je jeuk, of krijg je huiduitslag?

Of heb je meer last van katten of andere dieren?

In de jaren dat ik de praktijk voer, heb ik al vele mensen kunnen helpen die allergische reacties hadden van en bij dieren. De behandeling gaat wel in stappen:eerst de basis 5, en dan een testbuisje met haren van het dier en dan de echte haren. Dus reken wel op een paar sessies.

De basis vijf hoofdstoffen zijn:

  1. eimix
  2. calcium
  3. vitamine C
  4. vitamine B
  5. suiker
Als deze sterk testen op de diverse organen (of anders gecorrigeerd cq gebalanceerd zijn), kan er verder getest worden op eventuele reacties in relatie tot dieren. Hond / kat / paard zijn de meest voorkomende. Ook kan men zelf haren van de desbetreffende dieren meenemen zodat hierop getest en gebalanceerd kan worden.
Houd wel rekening met 25 u vermijdingstijd na de behandeling!!!

 

Ervaringen van clienten

Hondenharen

Naast het feit dat ik niet tegen hondenharen en de huidschilfers van honden kon bleek ik uiteindelijk een onderbewuste angst te hebben opgebouwd. Blijkbaar is dit in de kinderjaren gebeurd want daar had ik geen bewuste herinnering van. Maar op een of andere manier vond mijn lichaam de intense noodzaak om heftig op honden te reageren. Na 3 maal komen en een behandeling op vitamine C, hondenharen en huidschilfers in combinatie met het aanpakken van de onderbewuste angst blijk ik nu gewoon bij honden te kunnen zijn. Geen niesreacties, geen tranende ogen en niet meer benauwd. Snappen doe ik het niet helemaal, maar het werkt wel!

Kattenallergie

Hallo,

Bij deze wou ik even melden dat ik goed gereageerd heb op de behandelingen tegen de kattenallergie. Uiteindelijk kan ik na drie keer komen (1 maal Vitamine C, 1 maal op katten en 1 maal op katten met het ademhalingsstelsel) weer gewoon bij katten zijn.

Mijn gevoeligheid op de ogen is verdwenen, ik kan weer goed ademen en de kinderen zijn blij dat we weer een huisdier hebben! Bedankt!

Anoniem
Breda

Ervaring delen?

Uw verhaal hier? Mail me gerust.

Ik selecteer die verhalen die anderen ook weer kunnen helpen.