Voeding Testen 2

Het werken met nosodes en individuele allergie volgt in de Voeding Testen en balanceren 2 (2 dagen). Virussen en vaccinaties vallen ook onder de nosoden. Als we kijken of iemand ergens een intolerantie voor heeft of een allergie, dan gaan we er vanuit dat dit getest kan worden middels diverse kinesiologische spiertesten.

 

Meerdere methodes worden geleerd om te testen of iemand  wel of niet tegen een bepaalde stof of buisje (nosode) kan. Bij deze cursus wordt gewerkt aan het optimaliseren van de thymusenergie in relatie tot de nosode of de inviduele allergie.

 

Hiervoor wordt onder andere gebruikt: reversal, specifiek reversal, cloaca, technieken uit de structuur (14 of 42 spieren, kaken en spijsvertering,  kleppen van de darmen), voeding (modes allergie / vitamine / mineralen, riddler, 5 elementen balans op nosode, correcties van Jimmy Scott, en leeftijdsrecessie) en emotie (lan hoofd punten, CV22, relevante emotie en terug in de tijd), chakra’s en de andere modes indien nodig.

 

Op het moment dat de thymusenergie op 40/40 zit en de more mode geen indicatorverandering meer aangeeft gaan we er van uit dat er voldoende gedaan is voor het moment. Vaak wordt dan nog wel een vermijdingstijd uitgetest die vaak minimaal 25 u beslaat.