NAET: Allergie eliminatie

Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek: N.A.E.T.

N.A.E.T. bestaat in Amerika ongeveer 21 jaar, de uitvindster ervan heet Dr. Devi Nambudripad. Vanwege haar eigen allergieën is zij op zoek gegaan naar een methode die meer kon doen dan alleen het bekende vermijdingsdieet. Via acupunctuurbehandeling in combinatie met het vasthouden van het allergeen kwam zij tot een bevredigend resultaat. Later werd er een techniek uit de chiropractie aan toegevoegd, waarbij de uittredeplaatsen van de zenuwbanen naast de wervelkolom gestimuleerd werden. Deze combinatie is goud waard, dat is inmiddels gebleken.
 
Er zijn reeds heel veel mensen die enorme successen geboekt hebben op het gebied van allergie behandeling.
Zowel in Amerika, zie in de literatuur van Dr. Devi Nambudripad (Say goodbye to illness, say goodbye to allergy related autism, say goodbye to ADD & ADHD,…), als in Nederland. De methode is in 2000 voor het eerst naar Nederland gekomen. Een initiatief van J.M. Belin, een fransman, die zelf zo veel vorderingen had geboekt met zijn behandeling in de Verenigde staten zodat hij besloot N.A.E.T. in Europa te promoten. Inmiddels is er ook in NL een heel netwerk van NAET therapeuten. Ik heb zelf in 2000 de NAET in NL gevolgd en de Advanced in 2001 bij dr. Nambudripad zelf in Amerika.
 
Hoe is de opbouw van de behandeling? Eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van de reactie op de eerste vijf basis stoffen, dit zijn: Eimix, Calcium mix, Vitamine C, Vitamine B-complex en Suiker.

We screenen deze stoffen middels kinesiologie, dit is het werken met spiertesten. Via een armspiertest en het aanraken van diverse orgaanpunten gaan we na of contact met deze stoffen (u dient de stof met de hand aan te raken) u al dan niet energie kost. Wanneer een of meer van deze stoffen zwak testen, dan horen wij deze eerst te behandelen. Wanneer deze stoffen, de basis vijf, sterk testen, dan kunnen wij door naar de meer individuele storende stoffen; zoals huisstofmijt, dieren, metalen, gist, candida, tarwe, gluten, pollen….

Ook hier kunnen we specifiek afstemmen op uw klacht en nagaan of er een bepaalde allergie aan ten grondslag ligt. U krijgt ter plaatse een idee van het aantal keer dat een behandeling nodig kan zijn, vooropgesteld dat men goed reageert op de aanpak.
Wat dient u te doen? klik hier...

Hoe gaat de behandeling in zijn werk? lees meer...

 

 

Dieet Basis 5

Bekijk snel wat je wel en niet mag eten na de allergiebehandeling. Dieet Basis 5

Afspraak online praktijkbegeleiding

Afspraak inplannen?
klik hier
het kan op een dinsdag- of donderdagavond in overleg praktijkbegeleiding