Inhalatie allergieën

Hou je van bossen maar last van pollenallergie? Loop je in het pollenseizoen te sniffen en te snotteren? Last van mist of smog?

Een grote kans dat je dan last hebt van inhalatieallergie! Een keer testen is dan geen overbodige luxe. 

In de jaren dat ik de praktijk voer, heb ik al vele mensen kunnen helpen die last hadden van een pollenallergie. De behandeling gaat wel in stappen: eerst de basis 5, en dan met pollen aan de gang: grassen of bomen (die kunnen vaak wel in groepen). Maar reken wel op een paar sessies. Ook is het zo dat je daarna een dieet hebt, dus de pollen kunnen alleen behandeld worden buiten het pollenseizoen (vaak december), al kun je al wel het werk voorafgaand doen. de basis 5 en evt tekorten checken.

De basis vijf hoofdstoffen zijn:

  1. eimix
  2. calcium
  3. vitamine C
  4. vitamine B
  5. suiker
Als deze sterk testen op de diverse organen (of anders gecorrigeerd cq gebalanceerd zijn), kan er verder getest worden op eventuele reacties in relatie tot pollen of andere inhalatie allergenen. Ook kan men zelf de stoffen/ planten / bomen of grassen of andere stoffen van de desbetreffende provocaties meenemen zodat hierop getest en gebalanceerd kan worden.
 
Houd wel rekening met 25 u vermijdingstijd na de behandeling!!!

Ervaringen van clienten

Pollenallergie

Bepaalde bomen reageerde ik op, de berk was een belangrijke, maar ook de eik en els. Bij de behandeling van pollen kwamen we per toeval voor mijn gevoel op de oorzaak terecht. Ooit toen ik een jaar of 6 was, heb ik me tijdens verstoppertje spelen in het bos heel onveilig gevoeld. Die herinnering kwam spontaan naar boven tijdens de behandeling. Volgens Ingrid kon dit de reden zijn van het ontstaan van de allergie. Een verkeerde associatie van het brein bij bomen in het hier en nu, door het meegemaakte in het verleden. Het zal wel dacht ik...Maar eerlijk gezegd ben ik sindsdien van mijn pollenallergie af.

Het behandelen van de allergie en het ontrafelen van de angst en de allergie op bomen heeft voldoende gedaan.

Tja, apart en respect.

Hondenallergie

Naast het feit dat ik niet tegen hondenharen en de huidschilfers van honden kon bleek ik uiteindelijk een onderbewuste angst te hebben opgebouwd. Blijkbaar is dit in de kinderjaren gebeurd want daar had ik geen bewuste herinnering van. Maar op een of andere manier vond mijn lichaam de intense noodzaak om heftig op honden te reageren. Na 3 maal komen en een behandeling op vitamine C, hondenharen en huidschilfers in combinatie met het aanpakken van de onderbewuste angst blijk ik nu gewoon bij honden te kunnen zijn. Geen niesreacties, geen tranende ogen en niet meer benauwd. Snappen doe ik het niet helemaal, maar het werkt wel!

Ervaring delen?

Uw verhaal hier? Mail me gerust.

Ik selecteer die verhalen die anderen ook weer kunnen helpen.