Consult

Bij allerlei soorten klachten kan kinesiologie inzicht geven (in zowel oorzaak als uitweg), de vraag is wel: "is de klacht nog omkeerbaar?” En hoe hoog is je motivatie? Stel dat er wijzigingen gemaakt dienen te worden in je voeding, gedrag, houding of instelling, zou je daar dan toe bereid zijn? Je bent welkom in de praktijk (wel via een afspraak) om samen te kijken waar ik je mee kan helpen en dan kun je na het 1e of 2e consult altijd kiezen of je doorgaat.

 

Ik werk in de praktijk op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend en woensdagmiddag. De wachtlijst bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Soms zijn er last minute afspraken vrij, klik hiervoor op online afspraak maken.

 

Het 1e consult bestaat uit een intakegesprek (20-30 min.). Hierbij worden ook de persoonsgegevens gevraagd, inclusief geboortedatum. Vanwege de nieuwe privacy wetgeving vraag ik ook om een toestemmingsformulier te tekenen voor het gebruik van je gegevens voor oa administratie / factuur en het bijhouden van een dossier en dit ziet er als volgt uit; privacy verklaring

 

Daarna volgen enkele spiertesten (14/42), of andere testen gerelateerd aan de klachten of het doel waar u mee komt. Deze testen kunnen we gebruiken om te zoeken naar de oorzaak achter de klacht. Hierna wordt een plan van aanpak gemaakt, voor een volgende behandeling.

Kosten: 75 euro per consult, de duur van het consult is variërend van 50 min tot 1 uur.  (vanaf 2e kwartaal 2023 gaat de prijs naar 80,-)

Klik hier om te kijken of je voor vergoeding in aanmerking komt.

 

NB Bij het afzeggen van de afspraak (binnen 24 uur voor de afgesproken tijd) of niet op komen dagen wordt de volledige consultprijs in rekening gebracht. Bij ziekte/ overmacht wordt overleg gepleegd, in de regel moet je minimaal op 50% van de vergoeding rekenen, bij afzeggen binnen de 24 uur. 

WKKGZ: Wet Kwaliteit Klachten Gezondheidszorg en klachtenregeling / informatie 

 

Voorwaarden

 

Bank gegevens

Praktijk Freedom of Choice, Gilze

IBAN    NL93INGB0008066515