Informatie Chips: Correctie met Chip

Informatie 

 De informatie chips zijn samengesteld vanuit hoogwaardige vibratie van delen van  mineralen die als een drager van informatie optreden. Ze zijn geladen met overeenkomstige (zoals op de chip staan) energetische en homeopatische frequenties. Ze zijn ontwikkeld door Heiko Werner. De zuurstof / All you Need / Thinking advantage zijn mede ontwikkeld door Charles Krebs, founder van LEAP in samenwerking met Heiko Werner.

akury_nl.pdf. folder akury in nederlands.

 

Functioneren van Chips

Volgens het principe van resonantie en reactie op trillingsfrequenties kunnen we met behulp van kinesiologie en spiertesten uittesten of en welke Chip een helende, stimulerende of balancerende werking kan hebben. De Chips kunnen door iedereen gebruikt worden. Degene die ik graag wil toelichten is die van de zuurstof:

 

Zuurstof chip, O2. 

Deze Chip helpt met het balanceren van zuurstof tekort (zichtbaar of verborgen). Bij iedere val op je hoofd, kneuzing (klap) kan er ook al sprake zijn van zuurstof tekort. Maar natuurlijk ook bij longproblemen, astma, hersenbloeding, hartklachten, of na operaties, na caissonziekte, na hoogteziekte,…

 

Wat kan er gebeurd zijn?

A.g.v. een zuurstoftekort kunnen bepaalde hersengebieden in een zgn. "standby" fase komen. Op zich is er dan medisch technisch niet perse een mankement, maar de functie is niet optimaal beschikbaar vanwege standby staan. Denk aan een telefoon zonder stroom die in standby gaat. Als we geluk hebben komt het systeem of breingebied weer uit die standby fase, (net als de telefoon die weer aan de stroom gaat), maar bij pech of grotere schade kan het zo zijn dat het gebied in standby blijft staan.  Klik hier voor de uitleg van Charles Krebs, met een gedegen uitleg wat zuurstofschade inhoud.

 

Wat kunnen we er aan doen?

Door nu de Chip op het lichaam te leggen en het gebied specifiek (via codes / hersenformats) te openen en te activeren, is het mogelijk dat het specifieke hersengebied weer geactiveerd kan worden. Zo kan het zijn dat het geheugen ineens weer aan gaat, of een spraakgebied...

Bij chronische problemen van longen of hart; of een complicatie na operatie / hersenbloeding of andere blijvende schade door het zuurstoftekort kun je overwegen om de chip meer permanent bij het lichaam te dragen of in die omstandigheden waar een grotere behoefte aan zuurstof is. 

 

Ervaringen van clienten

Eigen ervaring

In 2007 liep ik hoogteziekte op in Afrika bij het beklimmen van de Kilimanjaro. Gevolg was wat geheugenproblematiek en een restant van longproblemen lijkend op astma. In 2011 ging ik naar Peru en daar kreeg ik ernstige hoogteziekte, na 2 weken ziekenhuis in Peru kwam ik terug in NL. Een scan liet schade zien in mijn brein, maar medisch regulier gezien was er weinig aan te doen. Rust en afwachten hoe alles herstellen zou. Inmiddels ging ik met collega's zoeken en balanceren, beetje bij beetje krabbelde ik op.  De functie van mijn korte termijngeheugen, werkgeheugen, orientatie en sommige taal- en spraakfuncties bleek een variabele factor. De ene keer kon ik alles en de andere keer was ik net een zeef. Toen Charles Krebs in NL de cursus  LEAP 4, van het geheugen kwam geven konden we ieder apart stukje van het brein met de zuurstofchip heractiveren. Geweldig hoe alles uit de "standby" kwam. Ook wennen, dat zeker, en al die prikkels die ineens meer binnenkwamen. Maar he, wat ben ik dankbaar voor Charles, Iris, de LEAP en de Chips! 

Dhr. A.

Na diverse operaties (10x) werd mijn geheugen steeds slechter. Een slecht korte termijngeheugen vergalde mijn leven. Via via bij Ingrid terecht gekomen.

Twee sessies verder deed mijn brein het veel en veel beter. De zuurstofchip draag ik bij me, dat scheelt echt. Ik kan weer onthouden waar ik mijn sleutels leg, de afspraken die ik heb op een dag, waar ik ben en waar ik naartoe ga en welke boodschappen ik mee wil nemen en wat ik ga koken. Het klinkt simpel, maar dat is het niet als je het "kwijt" bent.

Dank dus.