Voeding Testen 1

In het protocol van Voeding Testen en Balanceren 1 (algehele belastbaarheid) worden eerst allerlei systemen geopend en getest op al dan niet aanwezige stress.

 

Zo worden er 14 spieren getest, maar ook: de cloacals, chakra’s, halskuiltje, CV 22 i.v.m. oerangsten, kaken in relatie tot het spijsverteringsstelsel, de kleppen van Bauhien en Houston en de Riddler punten. Al de uitslagen van deze testen worden geïnventariseerd.

 

Hierna wordt gewerkt met de overkoepelende emotie en een aantal specifieke emoties die gerelateerd zijn aan voeding / vertering / belangrijke systemen. Na de hoofdcorrectie met de emotie worden alle onbalansen gecheckt, in de regel komt alles mee. Zo niet, dan worden alle systemen die nog in onbalans zijn individueel versterkt. 

 

Door deze brede aanpak krijgen we een goed beeld van de algehele conditie van de client en krijgt de client een mooi handvat en inzicht(en) die gekoppeld zijn aan de weerstand. Met dit gegeven kan iemand dan weer zelf aan de slag. Eventuele suplementen worden geadviseerd. 

 

Het theorie gedeelte en praktische instructies zijn nu ook online te volgen, bij deze een introductiefilmpje

Voeding Testen en Balanceren 1

2025

te volgen na Touch, Stress

Kosten: 320,- incl materiaal (kan ook online gestart worden; er volgt altijd een praktijkdag live );

(verblijf zonder lunch is 40,- dit betreft evt huur van een ruimte; ik bereken hiervoor 20,- door naar jullie)