LEAP- FT 2

LEAP -FT 2 (3 dagen)

is het vervolg op LEAP-FT1 waarbij je meer achtergrondinformatie krijgt over verwarring/ switching in het hersensysteem en waar deze ontstaat.  Je leert werken met het zelfherstellend vermogen, op neurologisch gebied. De connecties tussen verwarring en fysieke reacties worden meer helder en je leert technieken om deze aan te pakken. Verder wordt er veel aandacht besteed aan de links-rechts samenwerking (paden) op neurologisch gebied, je leert ze openen en corrigeren. LEAP laat zich gemakkelijk combineren met andere technieken uit de kinesiologie.

 

De onderwerpen van LEAP-FT2 zijn:

Achtergrondinformatie over:

  • de neurologische gebieden en de functies van de hersenstam, met het periventriculaire overlevingssysteem, en veel meer hersengebieden
  • de neurologie en de functie van paden zowel corticaal als subcorticaal/limbisch; dit voor de optimalisering van de links-rechts samenwerking
  • de drie pillaren, een manier om bij diepe switching een link te leggen met het fysieke lichaam en de fysiologie via het openen van chakra's, hormoonsystemen en neurotransmitters.

Correctiemogelijkheden in LEAP 2:

  • hersenstam / PVSS met correctie 
  • paden: corticaal en subcorticaal die we leren openen en corrigeren op diverse manieren 
  • 3 pillaren: combinatie switching met chakra's, hormoonklieren en neurotransmitters met spieren 

Na de cursus LEAP-FT2 ben je in staat om je cliënt te begeleiden in het doorbreken van beperkende blokkades op onderbewust gebied; het koppelen aan eventuele fysieke klachten via de drie pilaren is een prachtige toevoeging!! Verder wordt er veel aandacht besteed aan de links rechts samenwerking.

LEAP FT 2- Bilthoven

14, 15 en 16 oktober 2024

te volgen na LEAP FT 1 (paden en sleutelemoties/ PVSS/3 zuilen)

Kosten: 480,-