Voeding Testen 3

Bij voeding 3 (2 dagen) worden de pijlen meer gericht op allergie / intolerantie van 1 of meerdere stoffen die tot dezelfde groep behoren. Dat kan een pollengroep zijn of melkgroep. We noemen dit een allergie in de breedte aanpakken. 

 

Dit programma biedt een soort "control-alt-delete- ten opzichte van de ontstane allergie. Zo wordt er gewerkt met het vrijmaken van de blokkades op de blaasmeridiaan, het schoonmaken van de verantwoordelijke meridiaan, het releasen van de overkoepelende emotie, evt. gewerkt met riddler, modes, chakra’s, immuunsysteem en indien nodig gaan we terug in de tijd via een leeftijdsrecessie.

 

Er wordt net als bij de NAET afgesloten met masseren van acupressuurpunten, alleen gebruiken we in dit protocol vele punten van de chakra’s. Aan het eind wordt ook hier de eliminatietijd getest. 

 

In de praktijk wordt er in de regel eerst met algehele belastbaarheid gewerkt, daarna voeding 2 of 3 (dat is een keuze, ook afhankelijk van iemands eigen voorkeur), en later de TAT voor allerlei combinaties met systemen.

 

De voeding 3 in nu ook online beschikbaar, neem hier een kijkje

Voeding Testen en Balanceren 3

5-6 oktober 2024

te volgen na Voeding 2 of andere 
opleidingen in de voeding, na overleg

Kosten: 320,-