Voeding Testen 4: TAT

TAT (Transformerende Allergie Technieken): 

Deze methode is ontwikkeld om allergiecorrecties meer in de diepte en vanuit meerdere invalshoeken toe te passen. NAET op zich heeft als een van de weinige nadelen dat soms vele behandelingen nodig zijn.

 

De voeding 3 cursus leert om groepen van allergieen aan te pakken.

De diepte halen we door een allergie te koppelen aan een systeem, bv melk en dunne darm of huisstof en long.  

 

Door onder andere meerdere systemen toe te voegen aan een balans, het immuunsysteem te ondersteunen, de verantwoordelijke meridiaan te behandelen, orthomoleculaire ondersteuning aan te bieden en emotionele diepgang in de correcties aan te brengen is er veel meer mogelijk in een kortere tijd.

 

In NL worden de TAT cursussen al sinds 2001 gegeven. Ook deze techniek heeft zijn succes bewezen.

Er is niet slechts 1 route of 1 oplossing, er zijn er meerdere, en waar nodig kies ik in de praktijk in overleg met cliënt voor een TAT aanpak.

Ook de cursus TAT(dag 7,8 en 9, cursus Voeding Testen en Balanceren) wordt in Gilze gegeven. In de TAT, een verdiepingscursus wordt al het geleerde geïntegreerd in systemen. Er is een indeling gemaakt in ademhalingssysteem, spijsverteringssysteem, bewegingssysteem, zenuwsysteem, en nog veel meer.... Voor al deze systemen zijn testsets ontwikkeld in dezelfde volgorde als de cursus. Bij ieder systeem is een protocol uitgewerkt met suggesties voor de balans. 

TAT

op verzoek

te volgen na voeding 3

 

 

Kosten: 450,-