Vakgerelateerde activiteiten

 Daarnaast zat ik van 2002-2018 in de directie en bestuur van Stichting Topki, (een opleiding in de kinesiologie) samen met 4Topki heb ik vorm gegeven  aan Topki. 

Bestuursvergaderingen met andere opleidingen, met beroepsverenigingen, FONG, SNRO heeft vele jaren plaatsgevonden. Een opleiding op zich!

Voor Topki geef ik nog steeds diverse cursussen, zoals: Voeding Testen en Balanceren, diverse themadagen en de lijn van LEAP. Ook zal ik nog optreden als examinator voor de opleiding indien gewenst. Topki heeft me enorm veel gebracht aan ervaring en groei, vanaf 2019 komt er weer ruimte en lucht voor mezelf en privé, ook heel fijn!

 

Verder zit ik nu ruim 2 jaar in de internationale werkgroep van LEAP, als instructor trainer van Nederland voor LEAP, hierbij is het plan om al het materiaal, LEAP 1-4 geheel onder de loep te nemen en internationaal op geupdate niveau te brengen. De LEAP wordt wat geherstructureerd, hierover volgt meer nieuws als alles definitieve vormen zal krijgen. Het is zowiezo erg bijzonder om contact te hebben met Canada, America, Duitsland, Oostenrijk en Japan op dit gebied!

 

Sinds 2021 heb ik samen met Els Jansen de Platformcommissie Kwaliteit voor Kinesiologie voor de LVNT opgestart, waar we op 2-11-22 een show en tell dag voor 35 collega's hebben georganiseerd.