LEAP Thema werken met Chips

De Chips zijn aanvankelijk ontwikkeld door Dr. Charles T. Krebs in samenwerking met Heiko Werner. Het zijn kleine micro chips (zoals een telefoonkaartje) waarin de informatie/ homeopathische frequentie is opgeslagen en vervolgens is gesealed.

Op de themadag bied ik diverse mogelijkheden van inzetbaarheid van de chips.  Er worden demonstraties gegeven van spiertesten en hun versterking met chips. Maar ook kan er gedacht worden aan versterking van paden tussen linker en rechter hersenhelft. Laat je meenemen in de digitale download correcties binnen de kinesiologie!  een kleine introductie via een filmpje is hier te zien

 

De zuurstofchip, O2 harmony chip

Deze chip helpt bij het balanceren van een zuurstof tekort, zoals dat bij oxidatieve stress voorkomt. Stress bij de zuurstofvoorziening van cellen laat zich vaak zien als restverschijnsel, ook al is het oorspronkelijke probleem al opgelost. Neuronen kunnen op deze manier in een stand by modus of laag zuurstofgehalte modus terechtkomen en dysfunctioneel blijven. We kennen diverse beelden van zuurstoftekort in het weefsel. Bekend zijn doorbloedingproblemen, die tot orgaanschade leiden (bv herseninfarct of hartinfarct), maar ook longziektes of anemie kunnen leiden tot verminderde zuurstoftoevoer. Door de zuurstof chip worden aan het lichaam harmoniserende impulsen aangeboden en activerende (O2) frequenties die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren. Het lichaam wordt gestimuleerd om meer zuurstof op te nemen en de cellen beter met zuurstof te voorzien. 

 

Tijdens de diverse cursussen van de LEAP wordt veel gewerkt met bijvoorbeeld de zuurstof chip.

 

Maar er zijn veel meer test en toepassingsmogelijkheden. mocht je die zelf niet kunnen bedenken, kom dan op deze dag en steek je licht op!

LEAP Thema: Werken met Chips

online

Kosten: 140,-