Welkom op de site van Praktijk Freedom of Choice

Zit je misschien niet lekker in je vel? En wil je daar iets aan doen? 
Kun je niet alles eten, terwijl het toch gezond is? Misschien een allergie of intolerantie? 

Kun je best goed leren, maar komt het er op de beslissende momenten niet uit? 

Meer vragen?

Mocht 1 of meer van bovengenoemde zaken aan de orde zijn dan ben je waarschijnlijk aan het goede adres bij Praktijk Freedom of Choice, van Ingrid van Niekerk 

 

 coronaIk werk volgens de  Corona Richtlijnen 

 

De praktijk bestaat sinds 1997, ik, Ingrid van Niekerk-Berben werk hier als natuurgeneeskundig therapeut met de specialisatie in de professionele kinesiologie. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring opgebouwd in het werken met allergieën, leerproblemen, het uitzoeken van de oorzaak van de klachten of begeleiding bij positieve doelen. Het samen puzzelen naar de optimale ingang, opening, koppeling en eventuele oplossing, is wat ik het meest bijzonder vind in deze behandelaanpak. Op deze site kun je hierover meer informatie vinden.
 
Ik werk vanuit een holistisch denkmodel. Wanneer je komt met een klacht wordt dit altijd bekeken vanuit meerdere invalshoeken: voeding, emotie en structuur vormen een paar belangrijke pijlers. Maar er is veel meer mogelijk, te veel om allemaal op te noemen. Centraal staat wel het gebruik van de spiertest (of meerdere spiertesten). De uitslag van een spiertest kan jou en mij duidelijk maken waar de oorzaak van een klacht ligt en de mogelijke oplossing(en). De spiertest vormt zo een middel of tool om feedback te geven of te voelen wat iemand in balans brengt of juist de balans verstoort.

Voor de LVNT gaf ik in 2020 een webinar, hier een link naar de inleiding

en de power point in pdf Corona_en_Amygdala_versie_site_LVNT.pdf

Dieet Basis 5

Bekijk snel wat je wel en niet mag eten na de allergiebehandeling. Dieet Basis 5

Afspraak online praktijkbegeleiding

Afspraak inplannen?
klik hier
het kan op een dinsdag- of donderdagavond in overleg praktijkbegeleiding