Stress Release


Stress Release is een methode ontwikkeld door Wayne Topping. In deze methode worden diverse technieken aangeleerd om stress te kunnen herkennen, erkennen, hanteren en transformeren. Inzicht in de mechaniek van het vecht-vluchtsysteem, hoe we als mensen roofbouw plegen op ons fysieke lichaam (burnout) en hoe we met behulp van Stress Release invloed kunnen uitoefenen op het denken en het functioneren ondanks de aanwezigheid van stress. Stress Release helpt bij het bewust keuzes maken, het ondersteunt velen bij ieders unieke veranderingsproces. 

Deze techniek is echt bijzonder geschikt om op bewust niveau te werken met een probleem. In de praktijk gebruik ik vaak de combinatie van Stress Release (of andere stukken uit de wellness lijn) met LEAP. Een prachtige combinatie waarbij we aandacht besteden aan inzicht en bewustwording gecombineerd met het op een zachte manier afvoeren van stress.

Sinds enige tijd geef ik zelf geen cursussen Stress Release meer, maar kijk op www.topki.nl voor data en adressen bij u in de buurt.


 

Contact

Freedom of Choice
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze


Telefoon: 0161-451707
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag
van 18.30 tot 19.00 u.


» Contact