Over Praktijk Freedom

Praktijk Freedom of Choice (vrijheid van keuze) is opgericht in 1997 door Ingrid van Niekerk in Gilze. 
De keuze van de naam van de praktijk is ontstaan door twee grote thema’s die vaak voorbijkwamen in mijn leven. Vrijheid en keuze; en vrijheid van  keuze en keuze voor vrijheid.

In feite lijkt het er voor mij op dat wanneer ik echt mijn eigen keuzes kan maken vanuit een vrij gevoel ik een gelukkig mens ben. Niet gehinderd door klachten, door schuldgevoel of plichtsbesef.

…voorbij angst,
…voorbij wat "hoort”, "moet”’
…voorbij beperkende overtuigingen of
geloofssystemen
Dat is dan voor mij vrijheid. En vrijheid van keuze. Freedom of choice dus.

In mijn praktijk begeleid ik volwassenen, kinderenen baby's om daar weer bij te komen, bij hun echte vrijheid van keuze. Dat kan zijn door klachten te overwinnen of er inzicht in te krijgen; of door leerproblemen aan te pakken; allergieën te overwinnen; ander voedingspatroon te kiezen; gelukkiger in het leven te staan; primaire emoties af te voeren; beperkende overtuigingen aan te pakken; en nog veel meer…

Mijn bedoeling is mensen te helpen op een gelijkwaardige manier. Zelfverantwoordelijkheid is en blijft belangrijk. Er wordengeen diagnosesgesteld. Samen kunnen we op zoek gaan naar inzicht.

Het mooie van kinesiologie is dus eigenlijk dat het lichaam van de cliënt zelf aan kan geven wat er nodig is, dat is de kracht. De tester hoeft niets te bedenken. Het komt echt uit decliëntzelf, het lichaam werkt nl. als een computer, het weet exact wat het nodig heeft. De kunst is ermee te kunnen communiceren, kinesiologie is zo'n manier en in deze praktijk is het mijn manier. Nog steeds is iedere dag weer uniek en zijn alle verhalen anders, een boeiend fenomeen! Ik doe het werk dagelijks met veel plezier en passie.


Kosten (tarief )
Klacht- en tuchtrecht / Klachten bij SCAG / Klacht indienen via NIBIG
 

Contact

Freedom of Choice
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze


Telefoon: 0161-451707
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag
van 18.30 tot 19.00 u.


» Contact