Emotionele problemen

Zit je niet lekker in je vel?
Reageer onverwacht te heftig en ongecontroleerd?
Weet je dat je bepaalde dingen gewoon kunt, maar op het moment dat er iemand op je vingers kijkt of dat er een cijfer of prestatie aan gekoppeld is, lukt het ineens niet meer? Alsof je geblokkeerd bent?

Dat koppel ik aan emotionele problemen, en zij beslaan een grote groep van klachten, onder andere: last hebben van stress, depressie, zwaarmoedigheid, lusteloosheid, doelloosheid, faalangst, onrust, overmatige boosheid, angstig zijn, verdrietig zijn en nog veel meer.

In feite gaat het om niet lekker in je vel zitten om wat voor reden dan ook. Wat te doen? In deze praktijk gaan we samen op zoek naar de oorzaak achter het probleem en gaan we kijken of we de stress kunnen reduceren, de emoties kunnen afvoeren. We trachten te komen tot een nieuw pad, een nieuwe weg of manier, een ander doel, of aan datgene waar behoefte is. 

Belangrijk inzicht is ook hoe je omgaat met stress. Er positief in staan helpt enorm. Wetenschappelijke onderbouwing vind je hier!

De technieken die ik hiervoor inzet zijn divers: gesprekken, Kinesiologie, modes, LEAP, NEP, SIPS, Stress Release, Touch for Health, Voeding als ondersteuning, en datgene wat nodig is...

 

Contact

Freedom of Choice
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze


Telefoon: 0161-451707
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag
van 18.30 tot 19.00 u.


» Contact