De zuurstofchip, O2 harmony chip

De zuurstofchip, O2 harmony chip (informatie voor therapeuten / studenten)

De chip helpt bij het balanceren van een zuurstof tekort, zoals dat bij oxidatieve stress voorkomt. Stress bij de zuurstofvoorziening van cellen laat zich vaak zien als restverschijnsel, ook al is het oorspronkelijke probleem al opgelost. Neuronen kunnen op deze manier in een stand by modus of laag zuurstofgehalte modus (LOM) terechtkomen en dysfunctioneel blijven. Kijk via deze link naar Dr. C Krebs die over hypoxie vertelt.

We kennen diverse beelden van zuurstoftekort in het weefsel. Bekend zijn doorbloedingproblemen, die tot orgaanschade leiden (bv herseninfarct of hartinfarct), maar ook longziektes of anemie kunnen leiden tot verminderde zuurstoftoevoer.Door de zuurstof chip worden aan het lichaam harmoniserende impulsen aangeboden en activerende (O2) frequenties die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren. Het lichaam wordt gestimuleerd om meer zuurstof op te nemen en de cellen beter met zuurstof te voorzien. In de regel wordt de chip met de kleurzijde op het lichaam gelegd. Op de TOPKi site is meer uitleg te lezen.

een filmpje over de chips is hier te zien: 

 Gebruik:
- de chip kan op een bepaald lichaamsdeel gelegd worden
- bij de LEAP kan met SIPS mode en galblaaspunt gekeken worden of er sprake is van zuurstofstress. (stapel dit en doe de correctie met de chip)

Correctie:
Leg de zuurstofchip op de buik en herhaal de test. Houd de test 5 tellen aan met stevige druk (dit is om zoveel mogelijk neuronen te activeren!) Herhaal hierna de test en provocatie zonder de chip.

PS Het is geen garantie dat deze chips werken. Het gebruik van deze chips doet iedereen op eigen risico.

De chips zijn te koop via www.praktijkfreedom.nl  

     Download info

 

 

Contact

Freedom of Choice
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze


Telefoon: 0161-451707
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag
van 18.30 tot 19.00 u.


» Contact