Consult

Ik werk in de praktijk op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend en woensdagmiddag. De wachtlijst bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Soms zijn er last minute plaatsen vrij. 

Het 1e consult bestaat uit een intakegesprek (20-30 min.). Hierbij worden ook uw persoonsgegevens gevraagd, inclusief geboortedatum. Vanwege de nieuwe privacy wetgeving vraag ik u ook om een toestemmingsformulier te tekenen voor het gebruik van uw gegevens voor oa administratie / factuur en het bijhouden van een dossier en dit ziet er als volgt uit; privacy verklaring

Daarna volgen enkele spiertesten (14/42), of andere testen gerelateerd aan de klachten of het doel waar u mee komt. Deze testen kunnen we gebruiken om te zoeken naar de oorzaak achter de klacht. Hierna wordt een plan van aanpak gemaakt, voor een volgende behandeling.

Kosten: 70 euro per consult, de duur van het consult is variĆ«rend van 50 min tot 1 uur. Klik hier om te kijken of u voor vergoeding in aanmerking komt.

NB Bij het afzeggen van de afspraak (binnen 24 uur voor de afgesproken tijd) of niet op komen dagen wordt de volledige consultprijs in rekening gebracht. Bij ziekte/ overmacht wordt overleg gepleegd, in de regel moet u minimaal op 50% van de vergoeding rekenen, bij afzeggen binnen de 24 uur. 

WKKGZ: Wet Kwaliteit Klachten Gezondheidszorg en klachtenregeling / informatie 


Bank gegevens

Praktijk Freedom of Choice, Gilze

IBAN    NL93INGB0008066515
 

 

Dieet basis 5

Contact

Freedom of Choice
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze


Telefoon: 0161-451707
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag
van 18.30 tot 19.00 u.


» Contact