chips

 Informatie Chips (informatie voor therapeuten / studenten)

 Materiaal waarvan de Chips gemaakt zijn
De informatie chips zijn samengesteld vanuit hoogwaardige vibratie van delen van  mineralen die als een drager van informatie optreden. Ze zijn geladen met overeenkomstige (zoals op de chip staan) energetische frequenties. Ze zijn ontwikkeld door Heiko Werner.

De zuurstof / All you Need / Thinking advantage zijn ontwikkeld door Charles Krebs, founder van LEAP in samenwerking met Heiko Werner.

Functioneren van Chips
Volgens het principe van resonantie en reactie op trillingsfrequenties kunnen we met behulp van kinesiologie en spiertesten uittesten of en welke Chip een helende, stimulerende of balancerende werking kan hebben. De Chips kunnen door iedereen gebruikt worden.

Gebruik Chips

De chips kunnen op vele manieren ingezet en gebruikt worden. 

·      zuurstof chip, O2. Deze Chip helpt met het balanceren van zuurstof tekort (zichtbaar of verborgen). Bij iedere val op je hoofd, kneuzing (klap) kan er ook al sprake zijn van zuurstof tekort. Maar natuurlijk ook bij longproblemen, astma, hersenbloeding, hartklachten, of na operaties, na caissonziekte, na hoogteziekte,… voor of na correctie vraag ik ook of mensen/ kinderen veel in de buitenlucht komen en hoe ze ademhalen (diep of niet), zuurstof naar binnen zuigen overdag, werken met chips is geweldig, maar als het gewoon voorhanden is, is het ook wel erg belangrijk om hiervan bewust te zijn. Bij chronische problemen van longen of hart kun je overwegen om de chip meer permanent bij het lichaam te dragen of in die omstandigheden waar een grotere behoefte aan zuurstof is.

·      thinking advantage, TA

Deze TA chip werkt via optimale voeding voor het brein. Oorspronkelijk waren er de TA pillen, nu is deze informatie versterkt en geoptimaliseerd en in de TA Chip verwerkt. TA zorgt voor optimale toegang tot de frontale kwabben, waar op hoger niveau nagedacht kan worden, beter geredeneerd en waardoor iemand minder vanuit het primaire brein zal denken, handelen of functioneren.

·      all you need chip, AYN

Deze AYN chip bevat alle homeopathische en vitamine / mineralen frequenties die goed zijn voor een mens. De chip versterkt de werking van andere chips, zoals bijvoorbeeld en zuurstof.

·      een combinatie van bovenstaande

·      een greep uit de nieuwe testkit, daarbij denkend aan concentratie / geheugen / basis vertrouwen / positief denken / etc…

Correctie met Chip

 De chip die voor versterking zorgt kan op de navel gelegd worden (of specifieke plaats, zie verder) terwijl je de bijbehorende spieren test  en 5 seconden met maximale kracht aanhoudt.

Waarom die maximale kracht?

Dit is om zoveel mogelijk motorneuronen te activeren, dus een zo groot mogelijke neuronen activiteit te creëren waardoor de download uit de chip en daarmee de overdracht zo hoog mogelijk is.

Plaatsing van Chip kan ook meer specifiek, bijvoorbeeld:

·      op een gebied van de cortex, afhankelijk van pad of kern dat je wil activeren / balanceren. Hier kun je werken met een indicatorspier die je dan eerst links en daarna rechts test (of andersom), waarbij je ook weer de 5 sec en maximale kracht aanhoudt.

·      op C1/2, waardoor de frequentie als het ware via primaire gebieden naar binnen gezogen kan worden. Hierbij kun je denken aan het doen van een visualisatie, waarbij de testpersoon denkt aan de kwaliteit/ kracht van de chip die uitgetest is en dat hij deze naar binnen trekt via de "poort” in cervicale wervelkolom.

Terwijl de chip met programma naar nek toe ligt, visualiseert de testpersoon de frequentie in de desbetreffende gebieden of paden (laat evt nog een plaatje zien). Mijn ervaring is dat er heel veel gebeurt op deze manier. Geef het een paar minuten en test daarna of de chip weg kan en test je opening na.

De chips zijn te bestellen via info@praktijkfreedom.nl en kosten 60 euro per stuk excl verzendkosten

 

 

Contact

Freedom of Choice
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze


Telefoon: 0161-451707
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag
van 18.30 tot 19.00 u.


» Contact