AWYN Chip

 AWYN Chip: All What You Need chip (info voor therapeuten / studenten)

De Alles wat Je Nodig hebt Chip!

Deze Chip bevat frequenties, die zich het beste laten beschrijven als een universele interface. Deze kan alleen gebruikt worden in combinatie met andere energetische methodes van heling, de chip zal de werking verhogen en stabiliseren. 

De frequenties van deze chip resoneren tot activatie, regulatie en harmonisatie van de chakra's en helpen bij het balanceren van de polariteit. De energetische balansmethode biedt hiervoor de basis.

Werken met het fysieke lichaam kan de chip ondersteunen bij optimalisatie van de celspanning en stofwisselingsfunctie of om te helpen met het uitscheiden van toxines en zware metalen door gebruik te maken van de informatie van mineralen en planten uit de chip. 

Op het gebied van de psyche helpt de chip de achterliggende emotionele blokkeringen op te lossen. De fijnstoffelijke kwaliteiten van de chip stimuleren de energetische reiniging en harmonisering.

Gebruik: 
- leg de chip op het gebied waar je het nodig denkt te hebben (voor jezelf)
- tijdens een LEAP sessie kan het zijn dat deze chip, al dan niet in combinatie met  O2 (zuurstof), helpt bij het balanceren van de Paden, RAS of ieder ander systeem wat nodig is.

Ontwikkelaar: Dr. C. Krebs

De chips zijn te koop via www.praktijkfreedom.nl 

Download info

 

Contact

Freedom of Choice
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze


Telefoon: 0161-451707
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag
van 18.30 tot 19.00 u.


» Contact