Allergieën

Heb je wel eens last van een allergie? Bultjes? Eczeem? Benauwdheid? Niezen? Jeuk? Pijn? Verkoudheid?
Buikpijn? Diarree? Hoofdpijn? Moeheid? Algehele malaise?
Misschien is een uitgebreide voedingstest dan iets voor jou?


Bij deze mijn film over allergie en de aanpak in de praktijk


Allergieën komen steeds vaker voor. Een zwakker immuunsysteem, meer vervuiling, meer E-stoffen in de voeding, tekorten door armere voeding, stress, veelvuldige prikkels, vaccinaties, elektrosmog. Wie zal het zeggen?
NAET, TAT, Allergiecorrectie via More in One bieden allemaal een goed geslaagde aanpak om allergieën te elimineren. Sinds 2000 wordt deze techniek van allergie-correctie in de praktijk in Gilze met succes toegepast. De basis is NAET met daaraan toegevoegd extra technieken ter versterking van het immuunsysteem en het loskoppelen van eventuele emoties gelinkt aan de stof. De toevoeging van de Allergie correcties van Wayne Topping en zijn Quick ready reference zorgt voor een nog completere aanpak.

De eerste sessies richt ik me op de 5 grote basis allergieën waar wij als Westerse mens last van hebben, namelijk: eimix, calcium, Vitamine C, Vitamine B-complex en suiker. Daarna kunnen groepen aanpakken, zoals: granen (tarwe, gluten, haver, gerst,...) of melkgroep (melk, boter, kaas, yoghurt, room,...); pollen (grassen of bomen). De kunst is eigenlijk om met zo weinig mogelijk sessies zoveel mogelijk resultaat te boeken.

Een geplaatst artikel in het tijdschrift van BvK, beroepsvereniging voor kinesiologie (download)

Lees de diverse ervaringsverhalen hier.

Denk je dat je ergens overgevoelig voor bent, maar je twijfelt nog? Een simpele manier om te kijken of dat zo is, is het volgen van een eliminatie dieet. Gebruik dat product eens heel consequent 1 week niet, nergens in, ook niet een klein beetje, geen spoortje! Normaal gesproken is een voedingsmiddel maximaal 4 dagen in ons lichaam, als je iets dus een week kunt laten, merk je mogelijk een verandering. Baat het niet, dan schaadt het niet. Probeer het eens en laat je verrassen!!
  

Dieet basis 5

Contact

Freedom of Choice
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze


Telefoon: 0161-451707
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag
van 18.30 tot 19.00 u.


» Contact