42 spierenboek

Het 42 Spierenboek hoort bij de 42 spierendag, een cursus gegeven door Ingrid van Niekerk, in Gilze, in haar praktijk. kosten: 19,50 euro incl B.T.W. en excl. verzendkosten

Het boek is echter ook los verkrijgbaar. Het behandelt de 42 spiertesten bekeken per gewricht en per beweging. Agonist en antagonist zijn gemakkelijk af te lezen, een goede hulp bij reactieve spieren. 

De 42 spierendag is een verplicht onderdeel binnen de opleiding van Stg. Topki. Tijdens deze dag worden alle 42 spieren uit de Touch for Health I t/m IV doorlopen in functie, localisatie en qua spiertest. Doen en voelen staat centraal. Het is een goede herhaling en tergelijkertijd geeft het inzichten vanuit een andere invalshoek.

Deze cursusdag is een essentiƫle voorbereiding voor de cursus Lichamelijke klachten en Kinesiologie I en II.

Benodigd: minimaal Touch for Health I t/m III.

Leerstof: 42 spieren lokaliseren en palperen, 42 spieren qua functie thuis kunnen brengen in het lichaam, bewegingen analyseren en terugvertalen naar spierwerking en eventuele klachten.

Vanaf 2015 wordt deze cursus gegeven door Wietske Vergroesen in Waddinxveen, het boek is tevens bij haar te bestellen voor losse verkoop. Mail haar gerust.

 

Contact

Freedom of Choice
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze


Telefoon: 0161-451707
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag
van 18.30 tot 19.00 u.


» Contact