De weg naar binnen: meditatie en kinesiologie

Deel 1: Jezelf helen vanuit innerlijke kracht (4 daagse cursus)
Kom je de laatste tijd veel uitdagingen in je leven tegen? Komen er oude en pijnlijke situaties naar boven? Heb je het gevoel dat je niet vooruitkomt alsof je in een vacuüm zit? Wisselen je stemmingen zich gemakkelijk af? Heb je moeite om alle prikkels van het dagelijks leven te verwerken? Ervaar je veel kritiek naar jezelf en anderen toe? 
Herken je je in een van deze vragen? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze vierdaagse cursus, waarin jij je weer met jezelf verbindt, dichter bij jouw energie en innerlijke wijsheid uitkomt en de keuzes maakt die op jouw unieke zelf afgestemd zijn. 
Dit doen we door te werken met meditatie in combinatie met kinesiologie die gericht is op de hersenen en te maken heeft met mentale en emotionele overleving.
 
Meditatie (door Corine)
Tijdens de meditaties zullen we werken met je persoonlijkheid om blokkades en remmingen op te ruimen. Hierbij gaat er veel aandacht naar het overstijgen van twijfel, angst en zelfkritiek. 
Stapsgewijs geven we aandacht aan het volgende:
Zelfwaardering / Je pad van ontwaken eren/ Inwaarts focussen: De stem van je Ziel horen / Opwaarts focussen: De stem van Meesters en Gidsen horen / Je verleden veranderen/ De toekomst creëren met licht/ Intellect overstijgen: Je Hogere Geest openen /  Reis naar de Tempel van de Meesters  
 
Kinesiologie (door Ingrid)
Je zult leren in te tunen op hersengebieden die verantwoordelijk kunnen zijn voor emotionele en mentale blokkades vanuit het onderbewuste. Als je tools leert om deze gebieden stressvrij te maken, kun je weer vanuit een hoger bewustzijn leven. Zo kom je uit je overlevingsstand. 
 
Kortom:
Kinesiologie in combinatie met meditatie ga je in deze cursus in leren zetten op diverse momenten en voor verschillende doeleinden. 
 
 

Meditatie en kinesiologie: De weg naar binnen

uitgesteld

Geen vooropleiding nodig!

Kosten zijn  incl materiaal en MP 3's